keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuu!

Huh! On jo joulukuu enkä ole pitkään aikaan muistanut tänne päivitellä mitään. Olen suunnitellut paljon joulutekemistä nyt joulukuun alkuun ja tällä viikolla on myös pikkujoulut kavereiden kanssa, joissa päästään jouluilemaan oikein kunnolla. Sovimme, että tänä vuonna jaetaan pikkujoululahjat, mutta siitä myöhemmin, kun olen saanut lahjan koottua loppuun.

Tein tänä vuonna todella yksinkertaisen adventtikynttelikön ja ensimmäisen kynttilän saikin sytyttää viime sunnuntaina. Muitakin kynttilöitä tulee poltettua lähes joka ilta ja välillä myös aamupalalla.

Nyt sytytämme kynttilän...


Tein kynttilälyhtyjä lasipurkeista, suolasta ja pitsinauhasta


Illan kynttilät olohuoneessa ja viikonloppuna ostetut ruusut


Poltetaanko teillä adventtikynttilöitä? Miten joulukuun alku näkyy? 
Onko jo kiire vai ehditkö nauttia tunnelmoinnista? :)

2 kommenttia :

 1. Tänä(kään) vuonna meillä ei varsinaisia adventtikynttilöitä ole, mutta poltellaan ihan muuten vaan kynttilöitä :)
  Kiireen tuntua itselläni ei tunnu tulevan missään vaiheessa, ei aikaisempina jouluina eikä tänä jouluna :) En stressaa (enää) siitä jos jokin asia jää tekemättä, sillä olen huomannut, että jos suunnittelee kauheasti etukäteen, miten esim. aaton täytyy mennä, niin tulee vaan pettymyksiä.
  Annetaan asioiden mennä omalla painollaan, ja nautitaan siitä joulunlaittamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta Christina! Kyllä se joulu tulee ilman kauheaa kiirettäkin. Parasta joulun odotuksessa on kuitenkin tunnelmasta nauttiminen ja niiden asioiden tekeminen, joista tulee hyvä mieli. :)

   Poista