perjantai 9. lokakuuta 2015

Ole ystävä, ilahduta joulukortilla -kamppanja

Taika-lehti ja SPR:n Ystäväpalvelu järjestävät hyvän mielen joulukorttikampanjan. Kampanjassa kerätään kortteja, jotka välitetään ilahduttamaan yksinäisten vanhuksien ja muiden yksinäisten ihmisten joulua.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä oman näköisen joulukortin, johon kirjoitetaan joulutervehdys sekä allekirjoitus. Kortti lähetetään viimeistään 30.10.2015 Taika-lehden toimitukseen.

Törmäsin tähän kamppanjaa ensimmäisen kerran Joulua Sydämellä -blogissa, jonka jälkeen näin kirjoituksia myös muissa joulublogeissa. Innostuin kamppanjasta ja päätin, että heti ehtiessäni askartelen tämän vuoden ensimmäiset joulukortit ja lähetän ne tähän kamppanjaan.


Tänään askartelin kuusi korttia, jotka aion viedä jo huomenna postiin. Mielestäni on hienoa, että tällaisia kamppanjoita järjestetään. Osallistuminenkaan ei vaadi kauheasti rahaa vaan vain hieman aikaa ja askarteluintoa.


Vielä siis ehtii hyvin askartelemaan, sillä kortit tulee lähettää viimeistään tämän kuun lopussa. Kamppanjasta voi lukea lisää facebook -sivulta: https://www.facebook.com/events/1616212615313988/

2 kommenttia :

  1. Heippa! Ihanaa kun otit myös osaa tähän kampanjaan! :) Tosi nättejä kortteja olet tehny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Oli kyllä mukava päästä askartelemaan pitkästä aikaan. :) Ja nyt oli hyvä syy askarrella vaikka olisi ollut kaikkia muitakin hommia. :D

      Poista