tiistai 13. lokakuuta 2015

Jouluisia ostoksia ja valotunnelmointia

Viime viikonloppuna teimme pienen reissun Helsinkiin. Heti aamusta suuntasimme Ikeaa, jossa olikin jo jouluosasto pystytetty. Vietin tovin tuolla osastolla ja hypistelin kaikkia ihania joulukoristeita. Lopulta kuitenkaan vein kassalle vain servettejä, askartelumateriaaleja ja paketointitarvikkeita.


Nuo lumiukkopaperi ja -pussit olivat mielestäni todella ihania. Punaisia servettejä piti tietenkin ostaa (nämä tulevat varmaan käyttöön pikkujouluissa) ja nuo askartelumateriaalit olivat todella hyvässä alennuksessa (korttipohjat ja paperit maksoivat yhteensä vain kolme euroa). Ajattelin, että voin hyödyntää noita korttipohjia joulukorttiaskartelussa.

Helsinki-päivän päätteeksi menimme Linnanmäelle Valokarnevaaleihin. Oli kyllä ihanan tunnelmallista. Ilma oli kyllä melko kylmä ja ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, mutta se ei haitannut. Mukava lopetus päivälle!
2 kommenttia :

  1. Noista lumiukkopusseista tulee ihan lapsuus mieleen. Ton tyylisiä pusseja oli mun mielestä joskus kasarilla ja ysärilläkin, kun esimerkiksi kasarilla päiväkodissa saatiin pussissa jotain pikkujoululahjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Itsekin muistan saaneeni lapsena 90-luvulla pikkujoululahjan tämän tyylisessä pussissa. :D Ei siis ihme, että näihin ihastuin (ihan tajuamatta tätä yhteyttä!)

      Poista