sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lahjaksi villasukkia

Jonkin verran olen jo pohtinut joululahjoja. Meinaan tehdä osan lahjoista itse, joten lahjojen pohtiminen onkin jo ajankohtaista.

Lapsena oli jollain tavalla pettymys avata pehmeitä paketteja. Niistä löytyi usein yöpaitoja, vaatteita ja villasukkia. Näistä lahjoista ei välttämättä osannut olla kovin kiitollinen, kun vieressä vielä nökötti kovia paketteja, joista suuremalla todennäköisyydellä löytyi ihania uusi leluja.

Nykyisin ei tällaista luokittelua pakettejen välillä harrasta vaan kaikenlaiset paketit kyllä ilahduttavat. Villasukkia tulee käytettyä usein varsinkin talvella, ja osa ihmisistähän tallustelee koko vuoden läpi villasukat jalassa. Pehmoisista paketeista voi ilmestyäkin odotettu lahja näin aikuisiällä varsinkin kun kaikilla ei ole enää mummeja tai mummoja kutomassa villasukkia.


Joten olen suunnitellut tekeväni kaikille lähimmille kavereille villasukat. Viime vuonna villasukkia ja muita neuleita saivat lähinnä sukulaiset. Heille ei viitsi välttämättä samanlaisia neuleita antaa, mutta pitääkin tarkistaa jouluvihkosta, millaisia neuleita sitä on tullut annettua kellekin. Voihan sitä neuloa huivin tai muuta tarpeellista.

Mukavasti näitä sukkia valmistuukin luennoilla istuessa. Neule kädessä vaan pystyy keskittymään paljon paremmin luennon kuuntelemiseen. Lisäksi neulottua tulee telkkaria katsellessa iltasella sekä junassa matkustaessa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti