torstai 28. elokuuta 2014

Syyssiivousta ja joulukortteja

Kesän aikana kotona ei tullut paljon vietettyä aikaa, kun aikaa vietettiin mökillä ja muissa kesäpuuhissa. Nyt kotona on melkoinen määrä tavaraa ympäriinsä, jotka tarvitsevat oikeat paikat kaapeista. Lisäksi olen varannut kirpputoripöydän syyskuun loppupuolelle, jonne pitäisi saada tavarat kasattua. Mukava päästä taas turhista tavaroista eroon. Viimeksi en raaskinut luopua kaikista käyttämättömistä vaatteista, mutta tällä kertaa ajattelin laittaa kaikki vaatteet kiertoon, joita en käytä. Lisäksi ajattelin järjestellä keittiön kaapit, pestä pyykkiä ja luututa koko kodinputi puhtaaksi. On sitten mukava aloittaa syksy puhtaassa ja järjestetyssä kodissa.

Kasseista löytyi myös joulukorit, jotka sain kuvattu ennen kun siirrän ne johonkin kaapiin joulukuuta odottamaan. Kuten myös äidille ja siskolle ostetut joululahjat, jotka ovat siis Nomination-korupalat. Yleensä nuo eivät ole alennuksessa, mutta tällä kertaa näin oli ja pitihän se hyödyntää. Avokki hieman naureskeli, kun tein jo joulukorttit ja lahjojakin on ostettuna.


Nyt kuitenkin hihat heilumaan ja siivoamisen kimppuun! 

2 kommenttia :

 1. Olet kyllä hyvissä ajoin liikkeellä noiden korttien ja lahjojen kanssa (: Tervetuloa joulubloggaamaan! (:

  Terv. Kristiina
  http://tulejoulupunainen.blogspot.com
  http://62nelionnelikko.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, itsekin postasin tänään siivousaiheesta :) Tervetuloa tutustumaan uuteen joulublogiini osoitteessa joululainen.blogspot.fi

  VastaaPoista